Loading..

Dotted Separator

"TOP WELLNESSHOTELL" Södra Tyrolen

Bästa Hotell för din wellness semester i Södra Tyrolen

Logotyp för wellness hotell

Välkommen till "TOP Wellnesshotell" Södra Tyrolen

I semesterområdena Dolomiterna, Eisacktal, Meraner Land, Südtirols Süden, Tauferer Ahrntal och Vinschgau ligger stilfulla och lyxiga spahotell för underbara vistelser fyllda av sydtyrolskt välbefinnande. Slappna av i det stora spaområdet och skaffa ny energi, med hjälp av massage, bastur, höbad eller skönhetsvård... Låt inte din semesterdröm förbli ouppfylld.

Södra Tyrolen erbjuder inte bara en livsförbättrande erfarenhet av skidåkning eller vandring, utan även traditionella såväl som nya må-bra behandlingar med lokala naturliga produkter. Dessutom kan du i Wellness Hotell i Södra Tyrolen uppleva en traditionell, hälsosam kulinarisk höjdpunkt. Ren välbefinnande på semestern. Få ett första intryck på vår hemsida och bläddra igenom hotellsajter för underbara välbefinnande-paket för din nästa må-bra semester. Upplev Södra Tyrolen på alla sätt och koppla av i ett av TOP Wellness Hotell. Du hittar priser och erbjudanden på respektive Wellness Hotell webbplats. Besök oss i Södra Tyrolen och få underbara upplevelser mitt i naturen, bland traditioner och välbefinnande. Vi önskar dig en härlig "Wellness semester" i Södra Tyrolen.

"TOP- Wellness hotell" i Södra Tyrolen

close image
Dotted Separator

"Top Wellnesshotell" Södra Tyrolen - APP

Fri - Bra

X Separator

   iOS

Alltid till hands, alltid i fickan. Rätt app för dina iOS-enheter.

Top Hotels

Hitta ett av Södra Tyrolens topphotell för nästa oförglömliga hälsosemester. Appen är gratis i App Store finns. Klicka helt enkelt bara på äppelikonen.

img

   Android

Alltid till hands, alltid i fickan. Rätt app för dina Android-enheter.

Top Hotels

Hitta ett av Södra Tyrolens topphotell för nästa oförglömliga hälsosemester. Appen är gratis i Play Store finns. Klicka helt enkelt bara på androidikonen.