Loading..

Dotted Separator

"Top WELLNESSHOTELS" Zuid-Tirol

TOP Hotels voor uw wellness vakantie in Zuid-Tirol

Logo van de wellness hotels

Welkom bij "Top Wellnesshotels" Zuid-Tirol

De Dolomieten, Eisacktal, Meraner Land, Südtirols Süfen, Tauferer Ahrntal en Vinschgau zijn vakantiebestemmingen in Zuid-Tirol met stijlvolle en luxueuze wellnesshotels voor een prachtige verwenvakantie. Ontspan in een grote wellnessruimte en krijg nieuwe energie. Met sauna's, massages, hooibaden of schoonheidsverzorging… Laat uw droomvakantie u niet door de vingers glippen

Zuid-Tirol biedt niet alleen afwisselende ski- of wandeldagen, maar ook traditionele en nieuwe wellness behandelingen met inheemse natuurproducten. Bovendien beleeft u in de wellness hotels van Zuid-Tirol een traditionele en gezonde culinaire highlight. Puur wellness voor uw vakantie. Krijg een eerste indruk op onze pagina en blader door de hotelpagina’s op zoek naar leuke wellness pakketten voor uw volgende verwenvakantie. Beleef Zuid-Tirol in al zijn facetten en ontspan in een van de geselecteerde TOP wellness hotels. U vindt prijzen en aanbiedingen op de desbetreffende pagina’s van de wellness hotels. Bezoek ons in Zuid-Tirol en voel je goed te midden van natuur, traditie en wellness. Wij wensen u een leuke “Wellness vakantie” in Zuid-Tirol.

"TOP- Wellnesshotels" in Zuid-Tirol

close image
Dotted Separator

"Top Wellnesshotels" Zuid-Tirol - APP

Gratis - Goed

X Separator

   iOS

Altijd bij de hand, altijd in je zak. De juiste app voor je iOS-apparaten.

Top Hotels

Vind een van de top hotels in Zuid-Tirol voor uw volgende onvergetelijke wellnessvakantie. De app is gratis beschikbaar in de App Store Klik gewoon op het Apple-icoontje.

img

   Android

Altijd bij de hand, altijd in je zak. De juiste app voor je Android-apparaten.

Top Hotels

Vind een van de top hotels in Zuid-Tirol voor uw volgende onvergetelijke wellnessvakantie. De app is gratis beschikbaar in de Play Store Klik gewoon op het Android-icoontje.