Loading..

Dotted Separator

TOP WELLNESS HOTELL Sør-Tyrol

Mest populære hotell for din velvære ferie i Sør-Tyrol

Logo av velvære hoteller

Velkommen til Wellness Hotell Sør-Tyrol

På våre “TOP Wellness Hotels” i Syd-Tirol / Sør-Tyrol står velvære for mental avspenning, bevegelse, bevisst kosthold, fitness og natur. Nærheten til naturen, fantastisk panoramautsikt såvel som idylliske nærområder gjør Syd-Tirol / Sør-Tyrol til det perfekte velværestedet for en eventyrlig velvære-ferie. Midt i uberørte landskap og med rolig beliggenhet med enestående panoramautsiktventer et spesialisert wellness-hotell på deg med omfangsrike spa-områder. I ferieregionene Dolomittene, Eisacktal, Merano, Syd-Tirols Syden, Tauferer Ahrntal og Vinschgau finner du noble og luksuriøse wellness-hoteller til din drømmeferie om velvære i Syd-Tirol / Sør-Tyrol. Slapp av og samle krefter i ferien i et stort spa-område. Om det så er med massasje, i saunaen, med høybad eller skjønnhetspleie … La ikke feriedrømmen forbli uoppfylt. Syd-Tirol / Sør-Tyrol tilbyr ikke bare opplevelsesrike ski- og vandrerdager, men også tradisjonelle såvel som nye velvære-behandlinger med lokale naturpleieprodukter. I tillegg vil du få oppleve tradisjonelle, sunne, kulinariske høydepunkter i de syd-tirolske wellness-hotellene. Ren velvære i hele ferien. Gå inn på hjemmesiden vår for å danne deg et første inntrykk, og scroll nedover sidene etter supre wellness-pakker til din neste velvære-ferie. Opplev Syd-Tirol / Sør-Tyrol i alle dens fasetter, og slapp av i ett av de utvalgte TOP wellness-hotellene. Priser og tilbud finner du på den samme siden som wellness-hotellene. Besøk oss i Syd-Tirol / Sør-Tyrol og kjenn deg velplassert i skjæringspunktet mellom natur, tradisjon og velvære. Vi ønsker deg en riktig god velvære-ferie i Syd-Tirol / Sør-Tyrol.

TOP- Velvære hoteller i Sør-Tyrol

close image
Dotted Separator

Wellness Hotell Sør-Tyrol - APP

Gratis - God

X Separator

   iOS

Alltid for hånden, alltid i lommen. Den rette app for iOS-enheter.

Top Hotels

Finn ett av de beste hotellene i Südtirol, for din neste uforglemmelige velvære-ferie. Programmet er tilgjengelig gratis i App Store. Det er så lett! Klikk på Apple-ikonet.

img

   Android

Alltid for hånden, alltid i lommen. Den rette app for Android-enheter.

Top Hotels

Finn ett av de beste hotellene i Südtirol, for din neste uforglemmelige velvære-ferie. Programmet er tilgjengelig gratis i Play Store. Det er så lett! Klikk på Android-ikonet.